1. Da li mogu da platim proizvode u Prodaja laminata Internet prodavnici platnim/kreditnim karticama i kojim?

Putem Internet prodaje za sada nije omogućeno plaćanje platnim/kreditnim karticama

2. Koji su načini plaćanja robe?

Robu možete platiti gotovinski pouzećem ili uplatnicom u banci ili pošti. Ukoliko plaćate uplatnicom, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon što uplata bude evidentirana.

3. Da li je cena isporuke uključena u ukupnu cenu?

Besplatna dostava je obezbeđena za porudžbine veće od xxx dinara.

4. Ako kupovinu obavljam za sopstvenu firmu, da li mogu platiti sa računa firme?

Možete platiti sa računa firme, s tim što je u okviru načina plaćanja potrebno izabrati opciju plaćanje putem uplatnice.

5. Da li se isporuka vrši i van Srbije?

Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van Srbije.

6. Da li mogu otkazati porudžbinu koju sam greškom naručio?

Možete otkazati porudžbinu, ali samo u roku od 30 minuta od trenutka slanja porudžbine. To možete uraditi pozivom na broj telefona 066 83 83 843 ili slanjem e-maila na prodajalaminata@gmail.com

7. Kako mogu proveriti da li sam uspešno poslao porudžbinu?

Ukoliko ste od nas dobili e-mail o potvrdi porudžbine i ukoliko Vas je naš prodavac kontaktirao telefonom, možete biti sigurni da je Vaša porudžbina evidentirana.

8. U kom roku je moguća isporuka poručenih proizvoda?

Nakon što potvrdite porudžbinu, najpre će Vas naš prodavac kontaktirati telefonom radi potvrde porudžbine i provere podataka. Poziv našeg prodavca možete očekivati najkasnije za 2, 3 radna dana, gde će za porudžbine poslate petkom i vikendom poziv uslediti početkom naredne nedelje. Rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja pouzećem, a za porudžbine čije se plaćanje vrši uplatnicom u pošti ili banci rok uplate je 3 radna dana od trenutka potvrde porudžbine, a rok isporuke će biti 5 radnih dana od trenutka evidentiranja uplate. Vreme za koje se roba uobičajeno isporuči je 2 dana.

9. Šta kvari sjaj laminatu?

Trebalo bi izbegavati premaze za sjaj laminatnih podova, jer se kasnije oni moraju temeljno čistiti, a to uzrokuje oštećenje površine laminata.

10. Da li se laminat može lako izgrebati?

S obzirom na to da poseduje zaštitni sloj na površini i kvalitetnu osnovu, laminat je čak otporan i na žar cigareta i različite vrste mehaničkog pritiska ili oštećenja koja mogu prouzrokovati kućni ljubimci. Takođe, otporan je na različita prljanja i izloženost jakoj sunčevoj svetlosti.